in

Kako ga nije sramota? Kortni Kardašijan pojeo blam kada je videla sebe u ovoj pozi, njen muž je prevršio svaku meru

Trevis Barker proslavio je 45. rođendan supruge Kortni Kardašijan tako što je podelio fotografiju na kojoj ona sedi na wc šolji.

Slika je bila veliko finale objave rokera benda Blink-182, i sakupilo je zabavne reakcije od strane njegovih 8,7 miliona pratilaca na Instagramu u četvrtak.

„To je prava ljubav“, napisala je jedna osoba u komentaru, dok je druga dodala: „Umirem od smeha! Nisi morao to da joj uradiš, ali drago mi je što jesi!!

U međuvremenu, drugi su smatrali da je slika, na kojoj Kardašijanka podiže svoju crnu haljinu dok čuči nad wc šoljom i široko se osmehuje kameri, nije bila prikladna.

„O moj bože! Fuj. Slika sa toaleta“, rekla je jedna osoba. Druga se oglasila rečima: „Žao mi je, ali slika toaleta je gadna. Nadam se da je Kortni to odobrila?”

Barkerova rođendanska počast, je naravno uključivala i druge slike njegove supružnice, kao što je nekoliko nežnih trenutaka između rijaliti zvezde i njihovog petomesečnog sina Rokija Trinaestog.

 

 

Na jednoj slici se Kardašijanka izležavala u krevetu, u privatnom avionu i na brodu sa Barkerom.

„Srećan rođendan mojoj prelepoj ženi, srodnoj duši i najboljoj prijateljici zauvek. Volim te“, napisao je muzičar, koji se oženio Kardašijankom 2022. godine, u opisu

„Volim naš zajednički život. Hvala ti što si najsjajnija žena koju bi iko mogao da poželi“, nastavio je.

„ Radujem se mnogim zajedničkim avanturama u godinama koje slede.“

Poznati članovi Kardašijanine porodice su joj takođe poslali rođendanske čestitke jednako dirljivim objavama na društvenim mrežama, prenosi Page Six

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /