in

“Jezivo je kada više ne prepoznaješ osobu koju si nekad voleo”: Kim prvi put otvoreno o razvodu i psihičkoj torturi koju je preživela sa Vestom

Na početku druge epizode treće sezone, Kim u suzama priča sa majkom Kris zbog Vestovih javnih ispada i optužbi koje je izneo na račun njihove porodice. Kim i Kanje su bili u braku osam godina i on je na sve načine pokušavao da se pomiri sa njom, međutim, bezuspešno.

– Najteže je gledati kako neko koga si zaista voleo i s kim imaš porodicu postaje potpuno drugačiji od osobe koju si poznavao – rekla je Kim o reperu.

U razgovoru sa majkom, rekla je da njen bivši suprug možda treba da doživi “dno dna” kako bi se promenio.

– To je njegovo putovanje kroz koje mora sam da prođe i shvati neke stvari. Nekada sam trčala unaokolo i svima pričalala kako će sve biti u redu. Dala sam mu 101 šansu, svu odgovornost prebacivala na sebe i želela sve sama da sredim. Jednostavno, više nisam imala snage i morala sam to da okončam. 

Takođe, Kim je otvoreno govorila o tome koliko je psihički patila zbog Vesta  otkrivajući da je mesecima imala napade anksioznosti i bila na ivici suza, kao i o svojim suprotstavljenim željama između iznošenja svoje odbrane protiv Vesta, ali bez stvaranja razdora između njega i njihove četvoro dece: North (9), Saint (7), Chicago (5) i Psalm (4).

– Čak i kroz sve te ludorije koje Kanje govori o nama, ja nikada ne komentarišem, nikada ne objavljujem. Odlučila sam tako jer znam da će to moja deca jednog dana ceniti i znam da je to najbolje za njih. I usput, ja sam ta osoba kojoj može sve da ide naopako, ali kada uđem u auto i deca hoće da čuju tatinu pesmu ja kažem “Daaa, on je najbolji” i onda pevamo zajedno, a ja iznutra umirem.