in

Jedina FOTOGRAFIJA supruga Vesne Trivalić: Nenad je UGLEDNI plastični hirurg, zbog njegovog TRAŽENOG zanimanja glumica je napustila Srbiju

 

Proslavljena glumica Vesna Trivalić važi za osobu koja svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, te retko komentariše za medije svoj život i porodicu.

Iako je manje više tajanstvena, javnosti je poznatno da je glumica svojevremeno napustila Srbiju i otišla u Dubaji s obzirom na to da njen suprug radi u tom gradu.

Muž Vesne Trivalić, Nenad Pandurović, uspešan je plastični hirurg i veoma posvećen svojoj profesiji. Vesna i Nenad u braku su od 2006. godine i imaju sina Nikolu, koga takođe ne viđamo u javnosti.

Inače, Vesna je posvećena majka i supruga, a uskoro se vraća na male i velike ekrane, sudeći po tome da radi na novim projektima u Srbiji.

Kako se godinama piše, Vesna je od 2006. godine u braku sa estetskim hirurgom Nenadom Pandurovićem, a par ima sina Nikolu.

Ruška Jakić uhvaćena u beogradskom lokalu, a ono što mi vidimo jeste da je ona apsolutna BOGINJA STILA I HARIZME, ali i činjenicu da joj godine NE MOGU NIŠTA!