in

Jana je najplaćenija ljubavnica na svetu: Zavela je princa, za to prima ogromnu platu i dobija poklone od 200 hiljada evra

Jana Orfeva, ukrajinska manekenka, je kako pišu strani mediji, najplaćenija ljubavnica na svetu. Ona je, navodno, ljubavnica saudijskog princa i za to joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca.

 

 

 

Ona poslednje dve godine živi na ovaj način, a pored činjenice da tako zarađuje 4.700 evra dnevno, ovaj multimilioner rado joj poklanja i skupocene autmobile i luksuzna putovanja.

Ova lepotica iskoristila je novac da kupi luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi. Inače, prijatelji atraktivnu Ukrajinku opisuju kao “dobru i lepu”, ali “razmaženu”.

 

 

Ipak, Jana ne putuje uvek sama, a kada joj se princ pridruži, onda i na putovanju “pršte” pokloni. Jedna fotografija pokazuje da joj je princ kupio prsten specijalne izrade “Graff”, koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za nju sitnica.

 

 

Inače, Jana je instagram senzacija, prati je 166 .000 ljudi, a tamo svakodnevno deli detalje svog luksuznog života, ali se neretko pohvali i vitkom figurom, kao i svojim modnim izdanjima.