in

“Izgleda kao PODGREJANA pihtija”: Čuveni Terminator uslikan na plaži u OSMOJ deceniji, komentari su OPREČNI, jedni kažu da je sačuvao MASU, a drugi se zgražavaju

 

Švarceneger je važio za najveću zver sa malih ekrana. Tumačio je uloge najžešćih momaka. Bio je Terminator, Herkul, konan itd. Svaki klinac se divio njegovoim mišićima i oponašao likove koje je tumačio. Bio je idol mnogim generacijama.

S razlogom je nosio nadimak “čovek-stena”, baš kao što je u grčkoj mitologiji bio Herkul, najsnažniji junak sa najvećim mišićima. Ipak, da godine nesu samo broj, dokaz je Švarcenegerovo golišavo telo, složićemo se da je nemoguće izgledati isto u 74. godini života kao sa dvadeset i nešto.

Međutum, mnogi mu ne opraštaju godine i negativno komentarišu njegov izgled. Komentari su podeljeni. Njeki su ga branili govoreći da izgleda kao pre, samo malo stariji, dok su ga drugi kritikovali jer su razočarani izgledom bivšeg glumca, bodibildera i guvernera.

 

 

– Ne može da izgleda isto sa 30 i sa 70 – bio je odgovor.

– Izgleda kao sunđer izvađen iz mora – još jedan od komentara.

– Meni je on kao podgrejana pihtija.

 

Prodavala je KRV da bi kupila HRANU: Danas je MILIONERKA, nosi titulu NAJLEPŠE na svetu, a svaki muškarac s kojim je bila je ostavio