in

“Izgleda kao da ti je MAMA”: Nakon 28 godina, Lepa Brena je objavila FOTOGRAFIJU sa sestrom, svi komentarišu kako UOPŠTE ne liče

 

O muzičkoj karijeri Lepe Brene se takoreći sve zna, dok je njen privatni život takođe veoma dostupan, ali ne u potpunosti. Zapravo, nema mnogo ljudi koji znaju da je Lepa Brena, rođena kao Fahreta Jahić, došla je na svet kao treće dete, nakon brata Faruka i sestre Fakete, takođe veoma talentovanih za pevanje.

 

 

Brena je sada na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz bekstejdža, uoči koncerta, sa svojom sestrom Faketom i njenim suprugom Zoranom.

Inače, mnogi su komentarisali kako Brena i njena starija sestra uopšte ne liče. Mnogi smatraju da je razlog Brenin izmenjen fizički opis zbog operativnih zahvata koje je radila na svom licu. Međutim, kada je reč o stajlingu, može se zaključiti da se znatno razlikuju.

Naime, dok Faketa ima svedeniji, klasičniji stil, Brena, s obzirom, da je javna ličnost, ima posebne odevne komade koji nosi.

 

Nije ni maštala o BRAKU, a onda se udala za INŽENJERA: Naša voditeljka Ivon Jafali razmišlja o MAJČINSTVU i već je odabrala ime za SINA!