in

Izgleda kao boginja: Majli Sajrus u novom spotu grmi kako izgleda, a njena haljina je glavna tema

Nakon što je nedavno nagrađena prvim Gremijem za svoj hit “Flowers” koji je osvojio top liste širom sveta, Majli Sajrus predstavila je pesmu koja je zapravo nastala 2012. godine. Govoreći za Apple Music 1 Majli i Farel su otkrili zbog čega su toliko čekali da je objave.

“Jednostavno smo znali da je rano. Samo smo znali da smo na putu nečega što nam je dobro… ali smo osetili da možda okruženje nije spremno za to,” rekao je on o odluci da čeka više od decenije da se objavi konačna verzija pesme.

Numera “Doctor” je prvi put najavljena na Farelovoj reviji brenda Louis Vuitton za muškarce jesen-zima 2024. u januaru, iako su fanovi prvi put čuli prvobitnu verziju pjesme kada je procurila 2017. godine.

“Mi jednostavno verujemo u tajming i u sve što se dešava kada bi trebalo da se dogodi… samo se činilo da je bilo tako slučajno, i bilo je toliko usklađivanja i toliko trenutaka koji su mi dali do znanja da je sada savršeno vreme. Ponekad stvari u našoj prošlosti imaju više smisla u našoj sadašnjosti nego što su ikada imale tada”, objasnila je Majli.

 

 

U spotu vidimo Majli u blistavoj mini haljini kako pleše poput Srede Adams, a njena kosa puna volumena je u prvom planu. Pevačica je rekla je da je prateći muzički spot “ono što je ovoj pesmi zaista uvek trebalo”.

Pojavljuje se u haljini Roberta Cavallija iz kolekcije za proleće/leto 2004. koja je slična onoj koju je nosila na dodeli Gremija, a koja je izazvala pomamu na društvenim mrežama.

 

 

 

Otkriveno je da svoj fit izgled koji je u fokusu i u ovom spotu duguje pilatesu te je mnoge inspirisala da isprobaju ovu vrstu treninga.

BONUS VIDEO: