in

Ispovesti KONOBARA koji su služili POZNATE: Ovaj GLUMAC je prava ŠKRTICA za bakšiš, evo šta kažu za Kejt Vinslet i Kristijana Ronalda

Sa pojavom društvenih mreža, češće su ispovesti raznih radnika iz sfera koje se nisu toliko stavljale u prvi plan, pa tako i ispovesti konobara koji su služili slavne privlače poprilično pažnje.

Naime, BuzzFeed je upitao svoje čitatelje koji su nekad posluživali svetske selebritije da otkriju kako su se holivudske face ponašale i koliko su škrtarile (ili ne) na napojnicama. Naravno, ostaje nam da ovim ljudima verujemo na reč.

“Posluživala sam Kejt Vinslet i njene prijatelje. Bili su predivni. U pabu u kom sam radila smo uvek imali psa, a Kejt ga je uzela u krilo i igrala se s njim. Pričala je sa mnom opušteno, zanimalo je šta studiram. Jeli su hamburgere i popili nekoliko boca vina. Dala je napojnicu od gotovo 50% i tražila recept za čorbu.”

“Moj bivši dečko je posluživao Stanlija Tucija i njegovu suprugu Felisiti Blant pre nekoliko godina, bili su jako šarmantni i dali su nam dobre napojnice.”

“Dva puta sam služio Metju Mekonahija i njegovu porodicu. Ostavio je napojnicu od oko 25%. Bio je vrlo pristojan i podsetio je svoju decu da kažu ‘molim i hvala lepoj dami’.”

“Radio sam u pabu u Mančesteru. Tamo sam upoznao mnoge Junajtedove fudbalere, uključujući Pola Skolsa, Kristiana Ronalda i Roja Kina. Sve sjajni momci… Davanje napojnica kod nas u Britaniji nije tako obavezna stvar kao što je to slučaj u SAD-u, ali platili su rundu pića za sve u pabu i ostavili po 10 funti za osoblje bara.”

“Moj rođak je radio u jednom malom kafiću u Ontariju i jednog dana je ušao Den Ekrojd. Primali su samo gotovinu, a on je poludeo jer nije imao gotovinu. Jedna blagajnica koja ga nije prepoznala se prepala i pomogla mu je da plati od svojih napojnica, a on joj se nije ni zahvalio na tome.”

Koa što smo već rekli, ovo nije usamljen slučaj da ljudi u javnost iznose priče u kojima su radili sa slavnima. Komičarka Eni Bond na TikToku već neko vreme deli svoja iskustva sa poznatima. U nekima od njih je otkrila da su Rajan Goslin i Eva Mendez bili veoma simpatični gosti, dok su je Lesli Man i Džad Apatou razočarali ponašanjem.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO