in

Ispovest POPULARNE glumice: Supruga Vila Smita zaglavila se u PAKLU: “Na snimanja sam išla DROGIRANA”

 

– Imala sam jedan incident na snimanju “The Nutty Professor”. Onesvestila sam se u prikolici za šminku – rekla je Smit u prisustvu majke Adriene Banfield-Noris i ćerke Vilov Smit.

– Išla sam na posao i to je bila loša serija ekstaze. Onesvestila sam se i rekla svima da sam sigurno imala stare lekove u flaši sa vitaminima – nastavila je, rekavši da joj je ovo iskustvo “otvorilo oči”. 

– Ali, da vam kažem šta sam uradio. Pokupila sam … I otišla na taj set. To je bilo poslednji put – dodala je ona.

 

 

Glumica je u tom periodu svog života opisala kao “devojku koja luduje vikendima”. Međutim, njen kapacitet i jak cug je počela da razvija još u srednjoj školi. Čak je i sama sa možda malo ponosa rekla: “Mogla sam da popijem više od bilo koga za stolom”. 

Ali kada je stigla u Holivud, Džejda je već uveliko mešala žestoka pića sa marihuanom i ekstezijem. Upotrebu droge opravdala je rekavši sebi da je ono što radi manje štetno od heroina ili kokaina. 

 

 

– Nisam radila stvari za koje sam mislila da izazivaju zavisnost – objasnila je.

Ipak, drugi u Holivdu, uključujući glumcu i plesačicu Debi Alen, počeli su da primećuju glumačke štetne načine zabave.

– Zbog toga morate da verujete ljudima oko vas – rekla je Smit i dodala: 

– Jer nećete biti svesni. I to je bila stvar kod mene. Nemojte da misliti da ljudi nisu pokušali da me potapšu po ramenu. Nemoj misliti da kad sam bila kod Debi Alen i povraćala po celoj njenoj kući … Da ona nije prišla i rekla, “Hej”.

– Morala sam da dođem do dna – dodala je zvezda.

Kako je njena tolerancija rasla, glumica se još više opijala. 

– Shvatila sam brzo. Doslovno, brzo sam shvatila. Jednom kad sam išla po treću flašu vina, rekla sam sebi: “Imaš problem” – rekla je Džejda i priznala da sada povremeno popije čašu vina.

"Koliko sam bila RADOSNA što se rodio, toliko sam bila TUŽNA što smo odmah morali da se rastanemo": Anđela Đurašković po prvi put o agoniji kroz koju je prošla nakon porođaja