in

Irina Šajk i Tom Kruz? Lepa manekenka bacila oko na glumca, a evo šta on kaže na to

Irina Šajk i Tom Kruz? Lepa manekenka bacila oko na glumca, a evo šta on kaže na to
Irina Šajk i Tom Kruz? Lepa manekenka bacila oko na glumca, a evo šta on kaže na to

Novi izveštaji tvrde da je Irina Šajk možda zainteresovana za vezu sa Tomom Kruzom.

Manekenka je nedavno bila povezana sa Tomom Brejdijem, a sada se čini da razmatra nove mogućnosti. Prema izvorima, glumac je svestan glasina o tračevima i oseća se „polaskano“.

Daily Mail izveštava da, iako je Kruz polaskan interesovanjem manekenke, on nije zainteresovan za zabavljanje s obzirom na njegov nedavni raskid sa Ruskinjom Elsinom Hajrovom. Publikacija prenosi da su Kruz i Hajrova stupili u vezu u februaru i da Kruz sada pravi pauzu od zabavljanja. On takođe daje prioritet svom radu.

„Tom je polaskan što ga neko tako lep kao što je Irina smatra materijalom za vezu, ali koliko god da je polaskan, Tomova prva ljubav je snimanje filmova, a to će mu oduzeti većinu vremena“, rekao je izvor.

„Ko god bude sa njim u vezi na kraju, će morati da se nosi sa tim. Da li bi ikada upoznao Irinu i video da li će biti hemije? Nikad se ne zna, ali zabavljanje Toma i Irine je verovatno nemoguće.”

Više detalja o Kruzu i Hajrovoj

Čini se da su Kruz i Hajova izlazili samo nekoliko meseci. Izveštaji tvrde da je veza prekinuta zbog Hajrinog bivšeg muža, ruskog oligarha Dmitrija Cvetkova, koji je govorio o vezi Kruza i Hajrove. „Bez obzira s kim je, Tom Kruzom ili bilo kim drugim, oni bi trebali biti svesni da ona voli finije stvari u životu i da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebalo da širom otvori oči i novčanik“, rekao je Cvetkov za Page Six.

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /