in

Internet GORI zbog ove fotografije: Pogledajte kako na plaži izgledaju čuveni Roberto Kavali (80) i njegova devojka Sandra (35)

Roberto Kavali (80) je slavni italijanski modni dizajner i pored zavidne karijere u svetskoj modi, ima i bogat ljubavni život. Bio je u braku dva puta i dobio je petoro dece.

Sada uživa u ljubavi sa Sandrom Nilson, koja je od njega mlađa 47. godina. 

Njegovo bogatstvo se procenjuje na 500 miliona dolara, a sa ovom atraktivnom manekenkom je uplovio u vezu 2008. godine. Često su bili praćeni u uslikani na luksuznim destinacijama, a njihove strastvene trenutke, paparaci redovno beleže. 

 

 

Oni su se zbog svojih izbora, iako to nikoga ne ugrožava, često nalazili na meti ružnih komentara od onih smatraju da ljubav ne može da se dogodi ukoliko je razlika veća od “očekivane”.

Profimedia

 

Kavalijeva, izabranica Sandra je nekada bila veliko ima švedskog modelinga, u koji je ušla još sa 16 godina, a takmičila se i na brojnim izborima za Miss. Davne 2006. proglašena je sedmom najlepšom ženom Švedske, a oprobala se i u glumi.

A onda je 2010. godine upoznala Cavallija nakon njegovog razvoda i ostalo je istorija. Postala je, kako je i slavni dizajner isticao u više navrata, “njegova muza i prava ljubav”. Nije ga zanimala razlika u godinama, niti komentari ljudi.

Roberto je devojci 2015. priredio i nesvakidađnje iznenađenje. On joj je kupio čitavo ostrvo u Švedskoj, nedaleko od Stokholma s obzirom da je patila što nije češće u rodnoj Švedskoj.

Izgleda da je njihova ljubav koja već traje godinama, mnogo jača od priča i mišljenja drugih ljudi. Dokazali su iznova i iznova da su godine ipak samo broj na papapiru.

BONUS VIDEO