in

Hejli Biber jede kiseli krastavac i salatu od jaja

Hejli Biber je podelila svoje iskustvo sa trudnoćom. Ona i njen suprug Džastin Biber su prošle nedelje podelili vest o svojoj bebi, što je oduševilo fanove.

Tokom proteklih nekoliko dana, Hejli je delila fotografije, obaveštavajući svoje pratioce o svom putovanju. Takođe je otkrila čudnu hranu koju joj orgnizam traži tokom trudnoće

Hejli je podelila fotografije svog lica, trudničkog stomaka i svoje omiljene hrane, koja se sastoji od salate od jaja i kiselih krastavaca.

 „Ovo mi se trenutno najviše jede“, napisala je na slici kiselog krastavca preko kog je stavila salatu od jaja. „Salata od jaja na kiselom krastavcu sa ljutim sosom. I ne, nije vam dozvoljeno da sudite!!”

Printscreen/Instagram/haileybieber

 

Neobične žudnje su normalne

Trudnice doživljavaju sve vrste žudnji, ponekad u suprotnosti sa hranom koju inače jedu. One ponekad signaliziraju promene u nutritivnim potrebama tela ili ukazuju na porast hormona. Često se javljaju u prvom tromesečju i nestaju oko četvrtog meseca trudnoće.

Hejlina nedavna objava na Instagramu pokazala je šta je radila tokom proteklih nedelja.

 

 

Na fotografijama se vidi kako nosi mnogo slatkih odevnih predmeta, pokazuje stomak, uživa u zalasku sunca, a pokazala je i veoma simpatičan video svog uspavanog psa.

„Proteklih nekoliko nedelja su bile…“, napisala je ona pod objavom, dodajući emodžije bebe pilića, iskrice, srca, nekoliko palmi…

Objavili lepe vesti

Nakon brojnih nagađanja o trudnoći manekenke, Džastin i Hejli su podelili lepe vesti na svojim društvenim mrežama, a onda su i njihovi predstavnici za medije potrvdili vesti i rekli da je manekenka u šestom mesecu trudnoće.

Par je podelio video na kome obnavljaju zavete i time podelio trudnoću sa svetom. Hejli nosi dugačku, čipkastu belu haljinu i veo, naglašavajući trudnički stomak.

 

 

Oni su u poslednje vreme često dobijali pitanja o deci, a Hejli je govorila da još uvek nije spremna da bude mama.

Džastin je dugo govorio da želi da zasnuje porodicu sa Hejli:

– Želim onoliko dece koliko Hejli želi da rodi. Voleo bih da imam malo pleme. Ali, da, to je njeno telo i šta god želi da radi… Mislim da želi da ima nekoliko – rekao je Džastin 2020. godine u emisiji kod Elen Dedženeres, a na njeno pitanje zbog čega još uvek čekaju, Džastin je odgovorio:

– Nema problema. Ali mislim da Hejli još uvek ima neke stvari koje želi da postigne kao žena, i mislim da … jednostavno još nije spremna. I to je u redu – rekao je on tada. 

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /