in

Hajdi KIum pokazala zanosno telo u bikiniju, dok sa mužem pravi haos na plaži: Zapalila Instagram provokativnim izdanjem

Hajdi Klum i Tom Kaulic su se venčali 2019. godine, a njihova strastvena veza s godinama je samo još burnija. Viđeni su u Francuskoj kako se ljube i dodiruju, prenosi “Page Six”.

Čuvena manekenka prvog juna puni 50 godina, a pokazala je svoje zgodno telo u malenom bikiniju, dok je gitarista Tokio hotela, koji je 17 godina mlađi od nje, bio u crnom šortsu, a na glavi je imao narandžasti šešir.

 

 

U jednom trenutku, Klum je držala nogu i ruku na butinu svog muža dok su se strastveno ljubili.

Oni su produžili svoj boravak u Kanu, a pre uživanja na jahti Hajdi i Tom su bili gosti na crvenom tepihu.

Znamo da Hajdi nema problema sa tim da “pokaže malo kože”, pa je nedavno objavila sliku u toplesu na Instagramu, na kojoj je samo donji deo bikinija sa crnim tangama.

 

 

“Cap d’Antibes 🇫🇷”, je pisalo u opisu slike, na kojoj se vidi kako se stidljivo okreće ka kameri držeći belu ružu.

A da ni njen suprug nema problema sa golotinjom, govori i fotografija koju su podelili u čast svoje četvrte godišnjice u februaru. Naime, par je pozirao go za selfi u ogledalu sa nekoliko crvenih balona u obliku srca koji su prekrivali plafon njihove sobe.

 

 

U opisu slike je pisalo “Ljubav mog života”, a tu je bio i snimak para.

Inače, Hajdi i Tom su se tajno venčali u Kaliforniji nakon skoro godinu dana zabavljanja. Kasnije te godine, oni su se venčali pred svojom porodicom i prijateljima na Kapriju u Italiji.