in

Glumica ne zna šta je snašlo: Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita donela neočekivanu odluku koja menja sve

Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita Šajlo planira da se iseli iz vile svoje slavne majke vredne 25 miliona dolara u Los Anđelesu. Tinejdžerka se navodno seli kako bi živela sa ocem, piše The Sun.

Očekuje se da će se preseliti kad u maju napuni 18 godina. “Šajlo nije nesrećna kod Anđeline, ali uskoro puni 18 godina i želi promenu”, podelio je insajder s tabloidom. Osim toga, obožava Breda i oduvek je bila tatina devojčica, dodaje.

Profimedia

 

Glumac je, tvrdi izvor, bio presrećan kad je čuo tu vest. Koliko je poznato, majka je za sada nije pokušala da spreči. Za razliku od Šajlo, usvojena deca bivšeg para, 22-godišnji Madoks, 20-godišnji Paks Tien i 19-godišnja Zahara, nakon što su postali punoletni, odbacili su Breda.

Druga ćerka se odrekla Bredovog prezimena

Zahara se čak odrekla očevog prezimena, a Paks je nazvao svog oca “šupkom svetske klase zbog kojeg njegovih četvoro najmlađe dece drhti od straha” u objavi na Instagramu za Dan očeva 2020. “Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao”, napisao je tada.

Šajlo je Bredova i Anđelinina biološka ćerka. kao i 15-godišnji blizanci Vivien i Noks. Navodno je Anđelina podnela zahtev za razvod zbog glumčevog sukoba sa Madoksom u privatnom avionu, koji je tada hteo da obrani majku.

“Kad je jedno od dece verbalno odbranilo Anđelinu, Pit je nasrnuo na dete, a Anđelina ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi je skinuo s leđa, Pit se bacio unatrag na sedišta aviona, povredivši Anđelinina leđa”, navodi se u dokumentima predanim sudu.

BONUS VIDEO:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /