in

Fanovi Dženifer Aniston ANĐELINU razapinju godinama: Rejčel je rešila da progovori O RAZLOZIMA razvoda od HOLIVUDSKOG ŠMEKERA!

Kad su se upoznali, ona je  bila na vrhuncu svoje popularnosti, dok je on oduvek bio nedosanjani san miliona devojaka širom sveta. 

Njih dvoje su odmah kliknuli i bila je to ljubav na prvi pogled. Provodadžisanje je u ovom slučaju bilo i više nego uspešno jer su se njih dvoje venčali dve godine kasnije.

Par je na svadbu koja je organizovana u Malibuu potrošio oko milion dolara, a prvi ples otplesali su uz pesmu „The Way You Look Tonight”.

Profimedia

 

 

Onda je Bred na snimanju filma upoznao fatalnu Anđelinu. Kada su obelodanili svoju vezu, fanovi su bili razočarani.

Svi su obožavali slatku devojku iz komšiluka ili popularnu “Rejčel Grin”.

I dan danas se vodi rasprava o tome u kakvom su odnosu Anđelina i Dženifer, ali i o tome ko je zapravo kriv za njihov razvod. Iako je godinama u toku brakorazvodna parnica Anđeline i Breda, mnogi i dalje vode polemiku o njegovom prethodnom razvodu, a čak su se i predstavnici sedme sile nadali pomirenju omiljenog holivudskog para.

Profimedia

 

Uprkos stavovima javnosti Anđelina i Dženifer se jedna prema drugoj odnose sa poštovanjem,mada retko komentarišu jedna drugu. Ipak, jednom prilikom Dženifer je izjavila da za raspad braka ne krivi Anđelinu iako je njihova ljubavna priča počela dok su ona i Bred još uvek bili u braku.

S druge strane Anđelina je uvek govorila da nije tražila vezu i da sigurno nije očekivala da će završiti ponovo u braku sa kolegom.

Dženifer, s druge strane nikada konkretno nije optužila Anđelinu, a u mnogobrojnim intervjuima je istakla da su razlozi za krah njihovog braka mnogobrojni i komplikovani.

Srpska teniserka Nina Stojanović ISTETOVIRALA nešto što će je zauvek podsećati na Novaka Đokovića i Tokio

Zaboravljena UNUKA kraljice Elizabete II nema TITULU: Nakon što je jedva ostala živa i krstila se u haljini iz 1840, Luiz puni 18. godina i sada može da bira između DVE VATRE