in

Dve VENČANICE Dženifer LOPEZ, ostavile su mnoge bez DAHA: Prva je KLASIČNOG kroja, dok je druga cela u ČIPKI

 

Mnogima najomiljeni par Ben Aflek i Dženifer Lopez, čija je veza povremeno izazivala veliku pažnju medija od ranih 2000-ih, venčao se u subotu u Las Vegasu. Ponoćno venčanje para, koji je poznat kao Benifer, napokon je uspeo da prevaziđe sve prepreke.

 

 

 

Dženifer Lopez se pobrinula da ima svoje “nešto staro” na svom skromnom venčanju.

 

 

Ona je imala dve večanice ove, od kojih je jedan bila bela haljina od čipke sa otvorenim ramenima, koja prati gornju liniju tela, dok se ka dole širi. Kasična elegantna haljina koja itekako pristaje njoj. Za nju je rekla da je već dugo ima ali da nije imala gde da je obuče.

 

 

Profimedia

 

Druga je bila raskošna i veoma elefantna. Imala je otvorena ramena, duge rukave od čipke, smeran korset i dug šlep. Upadljiva ali i itekako elegantna venčanica, koju je dizajnirao poznati Zuhaira Murada.

Printscreen/Zuhair Murad 

 

Par se prvi put verio 2002. godine, ali su na kraju otkazali venčanje i razdvojili se. Sada, 19 godina kasnije, ovo ponovno okupljanje izgleda drugačije. Lopez je priznala njihovo nekonvencionalno putovanje do oltara u svom najnovijem biltenu, pišući:

“Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljenja. Upravo ono što smo želeli.”

BONUS VIDEO