in

Dva dana do punoletstva: Ćerka Kejti Holms i Toma Kruza 18. puni 18 godina, nećete verovati koliko se promenila!

Suri Kruz će uskoro moći legalno da glasa, da bude deo porote, da kupuje srećke, pridruži se vojsci i još mnogo toga. Ćerka Kejti Holms i Toma Kruza puni 18 godina 18. aprila. Suri, koja je nedavno uživala na putovanju sa svojom mamom, primećena je kako uživa u šetnji sa prijateljima u Njujorku, gde je izgledala veoma srećno.

Modna ikona nije mogla da prestane da se smeje dok je hodala u slatkoj, trendi odeći. Nosila je bež svilenu suknju, kestenjasti džemper na dugmiće i udobne klompe od antilopa, dokazujući da ide maminim stopama. Prednje pramenove kose je zakačila ukosnicama i pustila kosu da pada preko grudi.

Suri je jedna od najpoznatijih slavnih klinaca, ali vodi veoma privatan život. Ona nema nijedan javni nalog na društvenim mrežama, a sva ažuriranja o njenom životu došla su od njene majke Kejti, ili „insajdera“ koji su razgovarali sa raznim medijima.

S obzirom da Suri puni 18 godina, možda će se to promeniti ako odluči da želi da živi svoj odrasli život javno, piše Hola! .

Šta je sledeće za Suri?

Suri bi ove godine trebalo da krene na fakultet. Ona ima želju da studira modu. Iako nije otkriveno koji su njeni planovi, izvor je rekao za DailyMail da Kejti želi da ostane u njenoj blizini.

„Suri se prijavljuje u škole svuda“, ali naginje ka školi u Njujorku. „[Kejti] zaista želi da ona ostane u Njujorku kako bi bile blizu jedna druge. Kejti je veoma ponosna na nju, ali je takođe izuzetno zaštitnički nastrojena“, objasnio je insajder.

Poznato je da Suri više nema vezu sa Tomom, koji je nedavno rekao da je prekinuo sa 36-godišnjom ruskom damom iz visokog društva, Elsinom Hajrovom. Ali on je i dalje finansijski podržava.

Prema izdanju, Tom je pristao da plaća Kejti 400.000 dolara godišnje dok Suri ne napuni 18 godina. Ali u dokumentima o razvodu stoji da je pristao da plati njeno obrazovanje, fakultet i druge vannastavne troškove. „Tom je uvek održavao svoje odgovornosti kada su u pitanju finansijske obaveze prema Kejti i Suri“, rekao je izvor za agenciju.  

 

 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /