in

Adel se pojavila i svi su u ŠOKU: Nekada je bila PRIRODNA lepotica, a sada nema osobe koja se ne čudi PROMENI na njenom LICU

Pošto se vratila iz Amerike, Adel je sa svojim dečkom Ričom Polom otišla na večeru, sa punijim usnama nego inače.

Nakon što je u proteklih nekoliko godina drastično smršala, sada se odlučila na estetski zahvat, a iako o tome nije sama progovorila, odale su je nove fotografije koje su snimili paparaci.

Adel je snimljena u automobilu u Beverli Hilsu sa svojim dečkom Ričom Polom, a iako je pokušavala sakriti lice jer je bila bez trunke šminke ili da se ne bi primetile njene nove usne, a prvo što upada u oči na fotkama jesu njene napućene usne.

Sa njenim plavim pramenovima koji su ostavljeni da padaju preko lica, Adelin ten je takođe izgledao prirodno. Međutim, njene usne su bile primetno punije nego inače. Samo nekoliko dana ranije u Haj Parku gde je održala nastup, njene usne su bile manje.

Dosad se uz njeno ime nisu vezale nikakve glasine o estetskim korekcijama.

Inače, Adele je sedam godina starijeg sportskog agenta Riča Paula upoznala nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija, sa kojim je u braku bila pet godina i zajedno imaju devetogodišnjeg sina Anđela. Krajem 2021. izbacila je i novi album “30”, i to nakon šest godina pauze, a njime je odmah osvojila vrhove muzičke lestvice.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO