in

Priča o malom Peri koji je našao srećan dom

Nezaboravna fotografija koja je izazvala emocije širom Srbije, nastala je tokom izuzetnih okolnosti. Priča koja je dotakla mnoga srca, a koja je deo perioda vanrednog stanja, i dalje ostavlja trag.

Podaci o majci koja je napustila dečaka nakon porođaja i o srpskim lekarima koji su se brinuli o njemu mesecima, kružili su medijima. Ipak, sadašnji razvoj događaja donosi srećne vesti!

Dobio ime Pera

– Ostavljen od strane “majke” odmah posle porođaja. Bio je kod nas u Višegradskoj oko 2 meseca, postao maskota i omiljeno biće cele naše klinike, 100 zaposlenih na GAK-u su mu bili i mame i tate, svi mu donosili garderobu.. Bio kao maneken obučen, nijednom nije zaplakao! Ko god da ga uzme u ruke on se blagorodan uvek smeje! Na veliku tugu svih nas prebačen u Zvečansku i posle još nekih 3 meseca na njegovu veliku sreću usvojen od ljudi koji će ga zaista voleti! Stara priča i fotka, ali sa novim tekstom – piše u opisu profila ginekologa.

Ova neverovatna priča je postala tema brojnih razgovora, a fotografija koju je podelio ginekolog Miloš Radović, izazvala je talas emocija na društvenim mrežama.

Simbol nade i sreće

Mali Pera je postao simbol nade i sreće, inspirišući mnoge svojom nevinom i ljubaznom prirodom. Iako se događaj odigrao 2020. godine, njegova priča ostaje živa u sećanjima ljudi, podsećajući nas na snagu zajedništva i humanosti.

Sada, kada se prašina slegla, ostaje nam da se radujemo njegovom svetlom budućnošću i da se nadamo da će pronaći ljubav i sigurnost u svom novom domu.”

Ovim je tekst transformisan i fokusiran na pozitivnu priču o malom Peri i njegovom putu ka sreći i ljubavi.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /