in

Oblik USANA govori sve o VAMA i ljudima oko vas: Proverite ko je TAJANSTVEN i povučen, a ko ne može da diše od STRASTI

Pogledajte dobro u ogledalo, a onda bacite pogled na mali tumač oblika vaših usana.

Šta vaše usne govore o vama? 

1. Pune usne – Pune usne karakterišu strastvenu senzualnu osobu. Ove osobe će učiniti sve da osoba koja im se sviđa bude njihova. Od partnera očekuju strast i odlučnost. Takođe, ove osobe su imaju jako samopouzdanje, odlučne su i sigurne u sebe. Žene sa punim usnama su duhovite i zabavne, vole izlaske i druženja.

Shutterstock

 

2. Tanke usne – Osobe sa tankim usnama su realistčne, odlučne, ali i veoma i stidljive. One su mirne i staložene i veliki su detaljisti. U poslu su vredne i uporne, a ako birate partnera imajte na umu da su ove osobe verne.

Shutterstock

 

3. Široke usne – Ovakve usne karakterišu druželjubivu, otvorenu osobu. Njihov smeh pleni i privlači i uvek su okružene ljudima koji uživaju u njihovom društvu. Imaju puno prijatelja. U poslu su talentovane i snalažljive i odličan su deo tima.

Shutterstock

 

4. Srcolike usne – Žene sa ovakvim usnama muškarci smatraju senzualnim i zavodljivim. Nezavisne su i pouzdane, pa im se prijatelji obično obraćaju za savet. Imaju izraženu potrebu za dobrotom i ljubavlju. Ovo su osobe sa izraženim materinskim instinktom.

Shutterstock

 

5. ,,Tužne” usne – Usne čiji uglovi idu blago prema dole su obično tajanstvene i intrigrantne. Ljudi ih smatraju duhovitim i inteligentnim, ali ove osobe su često jako teške i izbirljive i bliskim ljudima se čini da ima ne mogu lako ugoditi.

Shutterstock

 

BONUS VIDEO