in

Niko ne može da pogodi ko je MAJKA na fotografiji: Ljudi satima gledaju, ali ženu koja je rodila tri ćerke ne mogu da nađu

Fotografija Natali sa ćerkama izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama jer niko nije bio siguran ko je na slici majka, a ko ćerka. Dame i gospodo, Natali Vardel, majka tri ćerke, je druga plavuša sa vaše leve strane.

Printscreen/Instagram

 

 

“Naravno da je to kompliment, ali često se susrećem sa komentarom da želim da izgledam kao moja deca. U pitanju je samo dobra genetika”, objasnila je Natali (50)  za australijski “ABC News”.

Ćerke Džesmin (24), Tamika (22) i Medison (20) su ponosne na svoju majku jer je fizički aktivna i zato što vodi računa o sebi.

 

 

Inače, Natali je već 27 godine u braku sa Brendinom s kojim i ima tri ćerke, a prošle godine je postala i baka.

“On je moj dečko i najbolji prijatelj već 27 godina. Što smo više zajedno, sve više se volimo i sve više cenimo ono što imamo. Prava ljubav je kada pronađeš svoju srodnu dušu”, rekla je Natali. 

 

 

 

Internet zajednica je potpuno odlepila kad je fotografija postala viralna jer i dalje ne mogu da veruju da je jedan od plavuša 20 godina starija od ostalih.