in

Neverni MUŠKARCI otkrili istinu: Po ovom principu biraju LJUBAVNICE, nikada ne biste ni pomislili

U današnje vreme, prevare nisu toliko iznenađenje, veće iznađenje je kada čujete da se neki ljubavni par ne vara, poštuje i podržava. 

Svima nekada u vezi ili braku naiđu “crne” misli i loše pomisli kako bi nas naš partner prevario sa nekom lepšom i zgodnijom ženom iz našeg okruženja. Ipak, ovo će vam možda dati jasniji odgovor, kako muškarci biraju ljubavnice.

Shutterstock

 

Naime, sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 1.300 ispitanika pokazalo je da bi čak 27 odsto muškaraca, u slučaju da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu s posla!

Iako se, na prvi pomen ljubavnice, zamišlja neka neverovatno seksepilna žena, istina je da to ne mora biti tako, već je to često samo osoba koja je bliska muškarcu i koju vam je verovatno pominjao u nekom trenutku.

Dakle, muškarci za ljubavnicu obično biraju neku ženu koju već poznaju.

Naravno, ima i onih koji bi želeli da upoznaju nekog novog i imaju seks na jedno veče, a zatim nastave sa svojim životom kao da se ništa nije desilo.

Podatak koji će probuditi sumnju u gotovo svakoj ženi je da je čak 99 odsto ispitanih muškaraca (doduše, ispitanici su sa sajta za upoznavanje preljubnika) već imali aferu ili ozbiljno razmišljaju o tome da je započnu. Većina njih kao motiv navodi seks koji bi zadovoljio sve njihove potrebe.

BONUS VIDEO