in

“Neko mora u pakao”: Sveštenik Predrag Popović o stravičnim vestima stradanja Danke Ilić (2)

“Neko mora u pakao”: Sveštenik Predrag Popović o stravičnim vestima stradanja Danke Ilić (2)
“Neko mora u pakao”: Sveštenik Predrag Popović o stravičnim vestima stradanja Danke Ilić (2)

Sveštenik Predrag Popović je obajvio na svom profilu ove reči:

“Zato postoji i Raj a i pakao! Božija je pravda jedina istinita, a neko mora i u pakao. No tu odluku donosimo sami svojim delima i nedelima.

Dragi moji.. . Trpi ova zemlja zla svakakvog i nepravde od pada čoveka pa će toga biti do samog kraja. Što smo bliže kraju to je tok sve brži. Jedino nas Bog može utešiti.

Ja zaista ne volim da se oglašavam za sve šta se dešava ali kad čujem nešto ja se Bogu pomolim za ljude da izdrže ono što se mora izdržati. Trudim se da ne komentarišem da tako svojim komentarima ne bi povredio druge, jer malo toga znam, a i malo mogu da doprinesem. Veća je molitva od komentara, piše Stil.

Ovih dana smo se naslušali svakakvih mogućnosti šta se desilo sa detetom. Najčešći je da je majka prodala dete. Te teorije su počele od medija, pa do poslednjeg čobanina u našoj zemlji. Kad sam saznao vest odmah sam pomislio kako se cela nacija ogrešila o te roditelje. Gde im nestade dete tu ih i mi optužismo da je prodato. Da su je ovi zločinci bolje pokopali, roditelji bi večno nosili mržnju i prezir drugih. Zar ta bol nije dovoljna?

I to baš u postu kada se čita veoma važna molitva koja kaže: ,,O GOSPODE CARE, DAJ MI DA SAGLEDAM SVOJA SAGREŠENjA I DA NE OSUĐUJEM BRATA SVOGA…” Mi osudismo roditelje deteta. Zaista strašno.

Upozoravam redovno da se ostavimo komentarisanja po društvenim mrežama i razvijanje teorija i van njih, al džaba. Naš čovek traži nešto sočno, pa opletemo tako paušalno po svima. Od Patrijarha do đakona , što bi se reklo.. Ko god je osudio roditelje ima greh koji mora ispovediti pre nego li se Pričesti sledeći put!

A za dalje pamet u glavu i da više ne pljujemo jedni po drugima već da se molimo jedni za druge..

Malom anđelu će Gospod spremiti doček u Carstvu Večnom, a ovim zločincima (ako se ne iskupe) demoni će se radovati.

Iako mnogi očekuju pravdu na zemlji i bes prema ovim neljudima, ja se molim da se pokaju i iskupe. Neka zna svaki ubica (pa i oni koji su abortirali) da će po smrti morati da pogledaju u oči svakog koga su ubili, a posle i Gospoda. Praštajte.. Hristos Vaskrse!!!”


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /