in

kućni ljubimci – Najžena

Kućni ljubimci su odlično društvo, čuvari kuće, umeju nekada da prave i probleme, ali su svakako zabavni. Mnogi pomognu svojim vlasnicima kada se nađu u nevolji. Nešto slično desilo se i sa porodicom koja ima mačka.

Mačak se nije pomerao

Žena je nedavno na svom TikTok profilu objavila da je njena porodica nedeljama ismejavala njihovog mačka, jer je neprestano gledao u zid. A onda su otkrili razlog zašto to radi.

Kućni ljubimac ove porodice je po ceo dan provodio gledajući u zidove, pa su njegovi vlasnici odlučili da istraže zašto to radi. I tako su otkrili da u kući imaju – miševe. “Možda naš mačak ne zna da rešava slagalice, ali bar može da otkrije gde su nam se uselili miševi”, našalila se njegova vlasnica. Mačak je kao nagradu dobio dodatne omiljene poslastice.

 

 

„Moj najveći strah“

Video snimak sa objavom ove žene postao je brzo viralan i sakupio je više od 400 hiljada pregleda i mnogo komentara. “Nikada vam neće oprostiti to”, “To je moj najveći strah”, “Samo je pokušavao da vam pomogne”, “Pravi je detektiv, nadam se da ste pohvalili njegov posao”, samo su neki od komentara ljudi ispod objave.

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /