in

Kristina ima 26 godina i 22 dece: Htela je da ih ima 105, ali muž joj je završio u zatvoru i sada žive ovako

Od marta 2020. do jula 2021. par je potrošio više od 168 hiljada evra na surogat majke koje su rodile 19 beba. Na dadilje troše više od 90 hiljada evra godišnje, a planirali su da imaju 105 dece. Ali Kristina kaže da ne zna da li će im se planovi ostvariti jer je Galip uhapšen u Džordžiji i usamljena je i ne može da podnese ono što njen muž nema.

 

 

 

 

-Osećaj usamljenosti me ne napušta ni sa toliko bliskih ljudi u blizini. Navikla sam da je muž kod kuće, da je uvek tu. Poslednjih godina radi od kuće pa smo sve vreme bili zajedno. Noću , kada smo uspavljivali decu, ćaskali smo. Ako bih otišla u Tbilisi ili Istanbul, telefonirali smo satima –  napisala je u objavi na Instagramu.

 

 

-Sada mi je teže nego ikad. Ne mogu da podnesem tišinu, ne mogu da podnesem njegovo odsustvo, ne mogu da spavam i budim se sama, vidim njegovo prazno mesto. Ne čujem njegovo smeh, ne čujem mu glas, ne osećam njegov zagrljaj – dodala je ona.

 

 

 

Kristina sada živi u velikoj kući sa decom. Ona je sa 17 godina rodila devojčicu Viku, a prvo dete sa Galipom, sina Mustafu, dobila je 2020. Njihovo 21. zajedničko dete, devojčica Džudi, rođena je pre samo tri meseca.

nače, Galip Ozturk je 2018. godine pobegao iz Turske, nakon što je osuđen na doživotnu kaznu za ubistvo 1996. godine.