in

Kako biste vi reagovali? Mladenci su svatove poslužili hranom iz ovog poznatog restorana, ali svi su bili šokirani!

Mnogi kažu da nije lepo to što smo uradili, ali našim gostima se dopalo i uštedeli smo gomilu novca, rekli su mladenci nakon što je snimak sa njihovog venčanja završio na društvenoj mreži „TikTok“ i prikupio preko 2,3 miliona pregleda“

Tomas Bilodo (27) i njegova supruga Ofeli (25) iz Pariza odlučili su da svojim svatovima posluže pomalo nekonvencionalnu večeru – hranu iz poznatog restorana brze hrane. Bilo je preko 300 hamburgera i drugih specijaliteta iz ovog restorana koji su im dostavljeni u dogovoreno vreme.

 

 

Iako je sve na snimku veoma lepo i vidi se da su gosti ovakva jela dočekali sa oduševljenjem i smehom, mnogi su ispod objave ovog para na društvenoj mreži ostavili ružne komentare.

Neki su komentarisali da su „gostima poslužili hranu lošeg kvaliteta i da su patetični, posebno što su to uradili na tako važan dan u životu“. Bilo je i onih koji su rekli da „hrana iz tog restorana brze hrane nije baš jeftina, pa su za te pare mogli da naruče nešto bolje“.

– Uradili smo to jer je bilo jeftinije, a hteli smo da poslužimo hranu koju svi vole – ispričala je kasnije mlada koja radi u marketinškoj kompaniji.

Mnogi su podržali mladence i potpuno razumeju njihovu odluku, jer “nije sve u hrani i piću”.