in

Gasili su CIGARETE na njegovim malenim RUKAMA: Bojana i Radenko su RODITELJI MONSTRUMI, na najsramniji način su pokušali da se odbrane

 

Radenko Brajdič (42) i njegova žena Bojana Jurkovič (45) iz Brezja u Sloveniji osumnjičeni su da su zlostavljali trogodišnjeg sina na najmonstruoznije načine, među kojima je i gašenje cigareta na njegovom telu, kao i prisilno držanje njegovih ruku na peć.

Izveštaj veštaka o povredama zaprepastio je sve. Roditelji se brane da su povrede nastale zbog padanja i loše ravnoteže dečaka, pišu “Slovenske Novice”. Ove optužbe koje su izašle u javnost zgrozile su Sloveniju. Maleni dečak je prema izveštaju veštaka imao prelom lobanje, lopatice, rebra….

Doktori su utvrdili da trogodišnji dečak ima opekotine po celom telu, a za one na dlanu i nogama tužioci sumnjaju da su nastale kao posledica gašenja cigareta. Sumnja se i kako su mu roditelji pritiskali dlanove na peć i lomili kosti.

Roditelji poriču optužbe i brane se da su povrede posledica čestih padanja njihovg sina jer je, kako tvrde, zbog bolesti imao lošu ravnotežu.

 

PORODICA KAO OSNOV SVEGA! Za Novaka Đokovića je ovo važnije od svake pobede, rekorda i pehara!