in

Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: “Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje”

Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: “Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje”
Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: “Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje”

– Saznala sam da me muž vara na najgluplji mogući način. Počela sam sve od šale, ali je kasnije izmaklo kontroli i čak me koštalo braka – ispričala nam je Vesna iz Beograda.

Njen muž i ona imali su jedno pravilo, a to je da mogu međusobno da proveravaju telefone i računare, ali pod dva uslova – prvi uslov je bio da nikada ne uzimamo lične stvari bez dozvole.

– Kada sam želela da mu proverim poruke, prvo ga pitam “Mogu li da dobijem tvoj telefon” i on je dužan da mi ga odmah, bez brisanja prethodno. Ali nikada mi nije bilo dozvoljeno da ga uzmem bez dozvole.

Drugi uslov je da nikada ne čitaju razgovore koje su vodili sa najboljim prijateljima.

– Dakle, nije mu bilo dozvoljeno da otvori ćaskanje sa mojim prijateljima, jer ja nikada nisam čitala njegovo ćaskanje sa njegovim prijateljima. I tako smo dosta lepo funkcionisali dugi niz godina. Kako smo ulazili dublje u brak, on je postajao sve nezainteresovaniji za nas. Iako sam imala želju da oživim stare emocije, on je bio potpuno nezainteresovan za to, a žena kao žena, bila sam željna nežnosti. Moj prijateljica mi je ubacila crva sumnje. Bila je ubeđena da me vara i rekla je da to proverim što pre.

Vesna je razmišljala šta i kako da uradi, a onda se, kako kaže, setila stare izreke da je u ljubavi i ratu sve 

– Želela sam da znam gde sam, da li se za ovu ljubav vredi boriti ili ne. Zato samd prekršila drugo pravilo. Zamolila sam ga da mi da svoj telefon. Kada sam ga uzela, otišla sam direktno na grupno ćaskanje sa njegovim prijateljima. Umesto da vratim razgovor i tražim dokaz za de, smislila sam nešto mnogo bolje.

Vesna je u grupi napisala “Pogodite s kim sam sad!?” Odgovori su samo počeli da se nižu.

– „Sa Jelenom?“, „Sa malom od prošle subote?“, „S onom ludom plavušom?“… Odgovori su me šokirali. Pominjali su neke žene sa kojima je bio, niko me se nije ni setio. Vratila sam mu telefon i rekla mu da se spakuje i ode. Išao je na kartu da sam ja kriva jer sam prekršila važno pravilo, na šta sam mu rekla: “Prekršio si bračni zavet, to je mnogo ozbiljnija greška. Pokupi se i idi.” Da li mi je žao? Naravno da jeste, to je bio čovek sa kojim sam planirala svoju budućnost. Da li se kajem što sam poslao tu poruku? Naravno da ne, bolje bolna istina nego život sa idiotom!

 

A šta vi mislite? Da li biste ikada “kopali” po partnerovom telefonu?

BONUS VIDEO

 

 


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /