in

Bravo CARICE! Kada BAKA(93) počne da kosi, svaki muškarac može samo da se postidi

Pomenuti snimak osvanuo je društvenoj mreži Instagram i na njemu možemo da vidimo vitalnu staricu kako kosi, pri čemu deluje da u ovoj aktivnosti izuzetno uživa.

Iako je video oduševio mnoge, reakcije su bile podeljene.

 

“Definitivno ja, ako dočekam te godine… Bravo bako, legendo….”,”Živelaaaa Da je živa i zdrava još 100g pa opet.Rad nas je održao…a možemo pisati kogod šta želi”, bili su samo neki od komentara podrške.

S druge strane, bilo je i onih koji su izrazili zabrinust za bakino stanje, ističući da je baš tužno što nema nikoga da joj pomogne.

Printscreen/Instagram

 

“Svaka joj čast, žalosno što sama mora to da radi”, glasio je jedan komentar, a drugi komentator je poručio snimatelju da bi najbolje bilo da spusti kameru i uzme sam kosilicu u ruke.

Printscreen/Instagram

 

” Je l’ moguće da ljudi misle da baka mora sama da kosi? Kosi ovaj što snima, samo su pokazali da baba zna i da može sa 93 godine”, prokomentarisao je jedan korisnik, nakon čega su se mnogi složili da je ovo urađeno samo zbog snimka i da baka svakako ne bi bila ovako vitalna i ne bi doživela ove godine da se nije kretala.

Baka je inače iz Hravtske, a snimak je podelio njen unuk, koji je sve vreme bodri.

I dok se na snimku čuje: “To bako”, mi se pridružujemo i poručujemo baki:” Bravo carice, da si nam živa i zdrava još sto godina”.