in

Blizanci koji su PRIVUKLI pažnju celog SVETA: Doktori kažu da nikada nisu videli toliku RAZLIKU

Kad su rođeni, Sijarina ćerka Džun bila je teška 2126 g, dok je sin Voker imao 3184 g. Sijara je dodala u video na svojoj TikTok stranici: “Sada imaju dve godine, a razlika u veličini im je konstantna.”

– Taj ludi blizanački život! – Sijara je stavila u opisu videa, a ljudi su pohrlili u odeljak za komentare na komentare kako bi napisali što misle o ovoj situaciji ističući da to nije toliko čudna pojava.

Jedna žena je napisala: “Ja sam bliznakinja, ja sam žena visoka 180 centimetara, a moja sestra je visoka 155 centimetara.” – Volim da vidim i druge blizance poput nas – dodala je.

– Moj teta i ujak, rođeni na Božić pre 68 godina… on je visok 195, a ona 145 centimetara. Treći osoba je prkomentarisala: “Moji blizanci rođeni su s 2,26 kg i 1737 grama. Sad imaju 12 godina i razlika u visini je punih 30 centimetara”, što je oduševilo Sijaru.

Neko drugi je dodao da postoji mogućnost da su blizanci začeti sa razlikom od nekoliko nedelja, a Sijara je konstatovala da na nešto slično sumnjaju i doktori. Tačnije veruju da je razlika nekoliko dana.