in

Ako mu je to lakše, slagaće vas: 5 stvari koje vam muškarci nikada neće reći, a ispričaju ih prijateljima

Muškarci obično govore ženama ono što one žele da čuju, jer kad su stvarno iskreni i kažu što misle, ženama se ponekad ne sviđaju ti odgovori. Zato samo njihovi dobri prijatelji znaju za neke od ovih stvari.  

1. Šta ih muči u se**u

Muškarci vole raznolikost u se**u. Vole žene koje uživaju u tome i aktivne su partnerke. Kad razgovaraju sa partnerkom o tome, može se dogoditi da ih ona pogrešno shvati, odnosno da se oseća kao da joj on nešto zamera. Zato će muškarac radije izbegavati razgovor o tome. 

2. Zašto nema romantike

Ako želite da se mazite, nemojte da započinjete svađu zbog ostavljenje podignute daske na wc šolji ili zato što nije izneo smeće. Muškarcima posle svađe nije do intimnosti. Takođe, jednostavno recite da želite da vas zagrli i da provedete neko vreme tako. Ili ga samo zagrlite. Oni ne mogu da čitaju misli.  

3. Strast prema stvarima koje vi mrzite

Kada vam muškarac kaže da ne voli crtane filmove, akcione filmove, motore, sport, Simpsonove… laže. Te stvari koristi da bi gubio vreme, jer ne opterećuju ali može da živi bez toga. Ako postoji nešto pametnije što želite da radite, treba samo da mu to lepo objasnite.

Shutterstock

 

4. Ne voli istu zabavu kao vi

Radije bi gazio po polomljenom staklu nego gledao „Bridžit Džouns“, ali gleda to samo kako bi vas usrećio. Činjenica je da će muškarci često pristati na neke stvari samo radi mira u kući. Ako to osetite kod partnera, ne ljutite se, to je lepo od njega. Iskoristite to vreme za druženje, ili ga oslobodite obaveze da možete raditi ono što volite u – miru. 

5. Misli da ste ljuti kad želite da razgovarate

Kada mu kažete da želite da razgovarate, često šaljete signal da želite da kažete nešto što vas muči, a to je noćna mora za muškarce. Većina njih odmah se oseti ugroženo i ima potrebu da se brani. Ujesto toga, započnite razgovor bez velikih uvoda i priprema. 

Bonus video:

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /