in

Vučić na mitingu liste vladajuće koalicije u Novom Sadu pred izbore

– Mislim da su izbori 2. juna od ogromnog značaja za sve opštine u Srbiji. Ponosan sam na sve ono što smo uradili i pokazali da svi mi možemo da budemo zajedno i da radimo u interesu naših građana. Hvala našim koalicionim partnerima. Danas je svejedno iz koje partije neko dolazi, važno je da zajednički veliki posao obavimo – rekao je Aleksandar Vučić na mitingu zajedničke liste SNS-a, SPS-a i Zavetnika u hali “SPENS” u Novom Sadu.

Foto: screenshot

Vucic Novi Sad

Kako je kazao, taj veliki posao je nešto o čemu su mnogi ljudi govorili.

Spremamo se da budemo domaćini Ekspa 2027. To nije pitanje samo Ekspa koji će se održati u Beogradu. To nije pitanje samo nove aerodromske zgrade, najlepšeg centra za vodene sporta, fudbalskog stadiona, sajamskih prostorija. Ne, to je pitanje da li ćemo imati najbržu saobraćajnicu, hoćemo li izgraditi Beograd- Zrenjanin autoput, hoćemo li i od Niša do Merdara pun profil autoputa – naveo je Vučić pred lokalne izbore 2. juna

“Hoćemo još tri mosta u Novom Sadu”

Predsednik Srbije je dodao da je vlast u Novi Sad “dovela 10 fabrika i naučno istraživačkih centara”.

Mi ćemo svaki izborni rezultat da prihvatimo, ali se setite ima li ijedne fabrike u Novom Sadu koju nisu uništili ili koju su doveli. Sve su uništili. Samo ako oni pobede ponovo će da nam katanče fabrike a to ne smemo da im dozvolimo. Nemoj da vas varaju. Oni su podeljeni, nisu sposobni da pokažu bilo kakav plan i program. Oni su ovde demonstrirali protiv novih mostova. To je njihov plan i program. Pa mi hoćemo mostove, hoćemo još tri mosta u Novom Sadu. Šta god krenemo da radimo oni kažu ne damo im da to grade – rekao je predsednik Srbije.

“Sad ćemo mi da preuzmemo ulogu Real Madrida”

Ovaj tim je kao Real Madrid u odnosu na sve druge koji se takmiče i ponosan sam na vas dragi prijatelji. Ranije je bila izreka svi igraju fudbal a na kraju Nemci pobede. Sad ćemo mi da preuzmemo ulogu Real Madrida i da ih pobeđujemo na svakom mestu. I tako svake godine neko misli da je vreme da izbaci Real Madrid, a narod hoće da pobedi oni koji brinu o njima. Hoću da se borite za njude, hoću da im rešavate probleme, čak i kad ot ne možete, poručio je Vučić.

Predsednik Srbije je dodao da je vlast u Novi Sad “dovela 10 fabrika”.

Vučević: Jedino merilo uspeha je koliko problema smo rešili

Okupljenima se obratio i Miloš Vučević, predsednik SNS-a i premijer Srbije.

– Prethodnih dana i nedelja deo javnosti se bavio time koja stranka izlazi, a ko bojkotuje izbore, a onda negde preda listu, negde predaju listu koja ne ispunjava uslove. Da im malo olakšamo, naša lista predvođenja predsednikom Republike izlazi na izbore u svim gradovima i opštinama i siguran sam da će doneti pobedu. Pobeda nije najvažnija, ta pobeda u svakom gradu i opštini je samo početak i uvodni deo onog što nas čeka narednih godina. Jedino merilo uspeha i sistem vrednosti koji priznajemo je šta smo uradili, koliko smo problema rešili, to mora da bude ideja vodilja za sve liste u svakom gradu koja nosi ime “Aleksandar Vučić – Srbija sutra” – rekao je Vučević

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /