in

Vučević oštro osudio pretnje smrću upućene Vučiću

Vučević oštro osudio pretnje smrću upućene Vučiću
Vučević oštro osudio pretnje smrću upućene Vučiću

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se danas nakon atentata na Roberta Fica i tom prilikom izjavio da je šokiran takvim činom i poželeo brz oporavak slovačkom premijeru. Ispod Vučićeve objave pojavio se preteći komentar predsedniku. Tim povodom, reagovao je i premijer Srbije, Miloš Vučević, istakavši da oštro osuđuje pretnje smrću upućene Vučiću.

Miloš Vučević

Foto: Strahinja Aćimović / Tanjug

Miloš Vučević

– Najoštrije osuđujem jezive pretnje smrću na društvenim mrežama predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kojih je u prošlosti i te kako bilo. Ono što naročito plaši i zabrinjava jeste to da su one upućene ubrzo posle vesti o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica. Očekujem hitnu reakciju nadležnih državnih organa. Ovakve monstruozne pretnje su već dobro poznata matrica po kojoj u izuzetno važnim i sudbonosnim trenucima za Srbiju pokušavaju da slome predsednika Vučića dok se on bori i ulaže nadljudske napore kako bi Ujedinjenim Nacijama onemogućio usvajanje rezolucije o Srebrenici i spasao Srbe stigme da nose etiketu genocidnog naroda. Ali neće im proći! Predsednik Vučić je pokazao i dokazao, mnogo puta do sada, da ga nikakve pretnje i pritisci ne mogu uplašiti i uzdrmati, već će ga učiniti još jačim u borbi za Srbiju i za njene građane kao i za sve buduće generacije. Ovo nije samo napad na Aleksandra Vučića nego i na instituciju predsednike jedne zemlje. Skandalozno, ali očekivano što nema nikakve osude ovako monstruoznih pretnji njegovih političkih protivnika, koji time samo pokazuju svoje pravo lice. Živela Srbija! – poručio je Miloš Vučević.

Podsećamo, nakon što se Aleksandar Vučić oglasio povodom atentata na slovačkog premijera Roberta Fica, ispod njegove objave pojavili su se preteći komentari.

Jedan korisnik napisao je “To je bila proba za atentat na tebe”.


Foto: Društvene mreže / screenshot

Sve najnovije vesti o atentatu na Roberta Fica, slovačkog premijera pratite u našem blogu.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /