in

Đorđe Miketić otkrio preletača iz SNS-a u koaliciju “Biram borbu” na Starom gradu

Nikola Ljuština, zamenik člana biračkog odbora u opštini Stari grad ispred SNS na decembarskim izborima sada je zamenik člana izborne komisije u toj opštini za izbore 2. juna, i to na predlog koalicije “Biram borbu”.

.

Foto: Mitar Mitrović / Ringier

.

To tvrdi Đorđe Miketić, poslanik u prošlom sazivu Skupštine Srbije i bivši član stranke “Zajedno”.

Miketić je “preletanje” Ljuštine dokumentovao na svom X profilu.

– Čekajte, prijatelji, jel moguće ovo? Čovek koji je bio zamenik člana BM na decembarskim izborima ispred SNS liste, sada je zamenik člana izborne komisije ispred liste “Biram Stari grad”. Menjate ovo, ima sigurno boljih i sigurnijih predloga – napisao je Miketić.

Inače, Miketić je nedavno isključen iz stranke “Zajedno” kao i ceo beogradski odbor te partije pošto je odlučio da učestvuje na beogradskim izborima 2. juna.

U prethodnom sazivu Narodne skupštine Miketić je bio i poslanik, a u žižu javnosti je dospeo krajem prošle godine kada se pojavio njegov eksplicitni snimak. Nakon toga odlučio je da se povuče iz kampanje koalicije “Srbije protiv nasilja”.

Podsećanja radi, trvenja unutar nekadašnje “Srbije protiv nasilja” postoje od kad je deo ove koalicije odlučio da izađe na lokalne izbore 2. juna. Prepucavanja su se pojačala prethodnih dana pošto su oborene četiri liste koalicije “Biram borbu” u Beogradu.

Autorska prava Blic / Tekst / Slika / Video /