in

Uticajna influenserka diktira modne trendove: Caka je u odeći koju svako od nas može da priušti

 

Postoji lista za najuticajnije influenserke na svetu koje se bave područjem lepote, mode, modnih trendova. Platforma „Launchmetrics” je podelila podatke o najuitcajnijim influenserkama.

Spomenuta platforma uticaj brendova izražava pomoću autorske merne jedinice MIV (Media Impact Value), koja analizira sve marketinške aktivnosti objava u štampi i na internet kanalima, te društvenim mrežama. Na listi se našlo deset najuspešnijih modnih influenserki, na osnovu popularnosti njihovih objava iz perioda održavanja Nedelja mode u Parizu, Njujorku, Milanu i Londonu.

Na listi najuticajnijih influenserki prvo mesto zauzela je Nemica Leoni Hane, koja je prikupila ukupno 3.5 miliona dolara po procenama MIV, a prati je Kjara Feranji s 2.7 miliona dolara.

Ove jeseni si veoma popularni oversajz kaputi. Ako niste stigli da kupite najpopularniji model, ne treba da brinete. Jedan ovakav možete da pronađete u ormaru vašeg oca ili dede, a bilo bi poželjno da haljina bude neke živopisnije boje, kao ova plava koju na ovo fotografiji ima Leoni. Onda je taj kontrast dominantan, a efekat trendi i savršen.

 

Kada je u pitanju ova modna kombinacija, jasno vam je da odevni komadi nisu u pitanju koliko je efekat dve koje su slične a različitog tona. Bebi roze u kombinaciji sa pink bojom daje savršen efekat, idealno izgleda na slici, a sigurni smo da u svom ormaru imate bar neke slične komade. Pa da li ćete da uparite pink pantalone sa bebi roze majicom, ili bebi roze sako sa nekom pink suknjom, vaš izbor.

Obična klasična haljinica na bretele je idealna uz interesantan izbor cipela. Dakle, ukoliko u ormaru imate roze, ljubičastu, pink, crnu, belu ili narandžastu haljinu, potrebne su vam samo zelene sandale ili cipele pa da izgledate šik i trendi.