in

U ovim pantalonama izgledaćete pet kilograma mršavije: Preudobne su, prikrivaju sva kritična mesta i idealne su za leto

Ove široke, proširene pantalone postale su popularan modni izbor za žene svih veličina zbog svoje sposobnosti da laskaju figuri i daju efekat vizuelnog izduživanja.

Evo nekoliko razloga zašto su palazzo pantalone idealan izbor za osobe sa viškom kilograma.

Shutterstock

 

 

Rastezljivost i udobnost

Palazzo pantalone su obično napravljene od laganih, prozračnih materijala kao što su pamuk ili viskoza, koji pružaju udobnost i omogućavaju koži da diše. Ove pantalone često imaju i elastični pojas ili vezicu za podešavanje, što omogućava prilagođavanje veličine i osećaj sigurnosti.

Vizuelno izdužuju

Jedna od najvećih prednosti palazzo pantalona je njihova sposobnost da vizuelno produže figuru. Njihov široki kroj i materijal koji pada skrivaju višak kilograma i stvaraju iluziju dužih i vitkijih nogu. Ova optička iluzija čini da se osećate samouvereno i privlačno.

 

Kriju kritična mesta

Skrivanje nesavršenosti: Palazzo pantalone imaju tendenciju da padaju niz telo na način da skrivaju nesavršenosti i višak kilograma u stomaku, bokovima i butinama. Njihov široki kroj omogućava slobodu kretanja i ne steže nijedan deo tela, pružajući vam udobnost i samopouzdanje.

Mogu da se nose u svim prilikama

Ima ih u različitim stilovima, dezenima i bojama. Možete odabrati jednobojne boje koje se lako kombinuju ili se odlučiti za smelije šare koji vašem izgledu dodaju dašak stila.  Mogu se nositi u ležernim kombinacijama za svakodnevne aktivnosti, ali i stilizovane za poslovne sastanke, večernje izlaske ili svečane događaje.