in

Tri PRIRODNA ulja za TAMAN TEN: Potamnite zdravo i sačuvajte KOŽU

Pre nego što odete na plažu ovog leta ili se odmorite pored bazena, važno je da imate na umu da je vašoj koži potrebna vlaga i zaštita od štetnih sunčevih UV zraka. Svi smo videli preplanulu kožu koja je jako naborana i preterano suva, ali postoje prirodni sastojci koji mogu ponuditi zaštitu potrebnu da dobijete blistav ten bez ikakvih neželjenih efekata i mogu vam pomoći da izbegnete prevremeno starenje. Da biste zaštitili kožu, koristite  vodič u nastavku.

1. Koristite ulja sa svojstvima protiv starenja

ULJE SEMENJAKA GROŽĐA Ulje semenki grožđa je moćno ulje koje je nedavno ušlo u proizvode za negu kože zbog mnogih prednosti protiv starenja. Prepuna vitamina E, moćnih antioksidanata polifenola i linolne kiseline, lako se apsorbuje u kožu kako bi sprečila isušivanje, ali takođe čini čuda u održavanju čistih pora i smanjenju znakova starenja sprečavanjem bora i staračkih pega. Kada se koristi za sunčanje, ulje semenki grožđa može pomoći da vaša koža ostane navlažena i hidrirana.

2. Sprečite dehidraciju tako što ćete kožu održavati vlažnom

KOKOSOVO I MASLINOVO ULJE

Osnova u kuhinji i proizvodima za negu kože, maslinovo ulje se koristi na telu od davnina. Prepun antioksidansa protiv starenja i hidratantnog skvalena, pomaže ćelijama kože da se regenerišu i uklanjaju mrtve ćelije kože. Veoma je efikasan u obezbeđivanju potrebne vlage za zaštitu i zaštitu vaše kože, održavajući je glatkom i popravljajući oštećenja kože izazvana izlaganjem suncu.

Kokosovo ulje za negu kože, prirodna hidratantna krema, sunčanje, hidratacija u Isabella’s Clearli GOLD Kokosovo ulje je takođe veoma korisno u održavanju hidratacije kože jer može da prodre u kožu bolje od bilo kog drugog ulja, što ga čini odličnim hidratantom. Kokosovo ulje hrani vašu kožu vlagom kako bi sprečila dehidraciju i štiti vašu kožu od štetnih UV zraka, koji veoma isušuju kožu. 

Svakako važno je napomenuti da ovo ništa ne znači ako ste ceo dan izloženi suncu. Birajte pre hlad nego sunce. 

BONUS VIDEO