in

Trendovi ove JESENI više neće biti PROBLEM: Nabavite sledeće KOMADE i neka se svi za vama OKREĆU

 

Bajkerske čizme

Zamenite fansi čizmice novim parom bajkerskih čizama. One ne samo da će dobro podneti led i sneg, već će izgledati odlično i moći ćete ih nositi svudda (pa čak i na posao) a slažu se sa svakom odevnom kombinacijom!

Trake i ukrasi za kosu

Svi znamo da je zimi teško održavati frizuru, ali zato nas ovaj trend rešava tog problema. Uz traku za kosu (ili čak onu koja podseća na tijaru), vaša kosa će stajati na mestu, a vi ćete i ove zime izgledati besprekorno. 

Koža na kožu

Umesto da igrate na sigurno i nosite kožnu jaknu, skupite hrabrost i isprobajte kožne pamtalone. Ovaj je materijal jedan od najvećih trendova ove zime, a nastaviće da dominira ormarima i ostatak godine. Kožne pantačone su odličan izbor ako ne znate što biste obukle, a želite dobro fs izgledate – uz njih možete da kombinujete bilo koji džemper, a zahvaljujući njima, izgledaćete kao zvezda.  

Haljina ili sako u dve boje

Ne možete se odlučiti za boju haljine? Ovaj trend je rešenje za taj problem. Umesto da se držite jedne boje, ove zime imate opciju pola-pola. Ako i niste ljubiteljika haljina u dve boje, ne brinite – postoje i sakoi u dve boje koji će jednako podići vaš autfit.

Mekani krzneni kaputi

Parke i puf jakne su super za zimu, ali ako želite da osećate kao devojka od milion dolara, ništa nije bolje od kaputa od veštačkog krzna. I nikad nije prekasno kupiti jedan baš takav. Ove sezone izbor raznolik više no ikad, od šarenih boja poput roze, pa sve do klasičnih braon ili crnih – srećom, ima ih za svačiji ukus i džep. A najbolje od svega je da su ti kaputi toliko topli da ćete se osećati kao da ste na sebe navukli svoje omiljeno ćebence.