in

Tamara Kalinić kao princeza modernog doba: Influenserka je prošetala u Nedelji visoke mode u Parizu u NAJROMANTIČNIJOJ MODERNOJ kombinaciji

 

Tamara Kalinić je najpoznatija modna infuenserka. U Nedelji visoke mode u Parizu raznežila sve pristune svojim stajlingom.

Brojni njeni pratioci su oduševljeni kombinacijom, kao i svaki put do sada.

Profimedia

 

Spoj klasičnog, nežnog stisa sa divljim i modernim dodacima, podiže je na najviši pijadestal mode. To je razlog zbog kog se kaže da ona diktira trendove.

Profimedia

 

Influenserka je uslikana u nežnoj, beloj, čipkanoj haljini, sa ruskom kragnom, koju je iskombinovala sa belim sakoom, zelenim cipelama na malu petu, ukrašenim kristalima na vrhovima, a od aksesoara je imala mini torbicu u istoj boji.

Profimedia

 

 

Od nakita je nosila samo jednostavne alka minđuše, a odlučila se za ravnu i jednostavno oblikovanu frizuru, što je apsolutno najbolji odabir za ovakvu kombinaciju, koja je sama po sebi dovoljno upečatljiva da joj nisu potrebni dodatni detalji u velikom broju.

Tamara je još jednom pokazala da je jedinstvena, upečatljiva i najžena u moru promašaja.

 

 

 

Proglašena je NAJLEPŠOM ŽENOM NA PLANETI IKAD: Naglo se promenila posle TRIDESETE, svi su joj govorili da ne liči na sebe

Dijeta najpoznatijeg RUSKOG lekara: Smršajte do 12 kilograma za samo MESEC DANA