in

Svaka treća MATURANTKINJA iz Srbije pokušava da pronađe ovu haljinu: U njoj telo Nikol izgleda kao PEŠĆANI SAT, a mi smo proverili koliko košta

 

Sve je više maturantkinja koje žele da izgledaju kao peščani sat na svojoj maturskoj večeri, a plava šljokičasta haljina postala je pravi hit među njima. U potrazi za savršenom haljinom, mnoge se okreću internetu kako bi pronašle upravo ono što žele.

Nedavno smo na internetu pronašli jednu takvu haljinu koja je privukla pažnju mnogih, a njen izgled dolazi uz cenu od 160 dolara tj. 18.000 dinara.

Preentscreen: littleborroweddress

 

 

Plave šljokičaste haljine su postale popularan izbor za maturantkinja koje žele da istaknu svoju ženstvenost i da zablistaju na svom velikom danu. Ova haljina pruža sjajan način da se istakne figura i da se privuče pažnja na elegantan način. Svojom svetlucavom teksturom i plavom bojom, ova haljina donosi dozu glamura i elegancije.

Shutterstock

 

 

 

Nedavno je poznata pevačica Nikol Šerzinger zasijala na VIP žurci u okviru 76. filmskog festivala u Kanu. Svojom savršenom figurom i prefinjenim stilom, privukla je mnoge poglede. U svetlucavoj plavoj dugoj haljini, koja je bila obogaćena šljokicama, Nikol je izgledala izuzetno privlačno. Posebno naglašen dekolte dodavao je dozu senzualnosti celokupnom izgledu.

Međutim, važno je napomenuti da je izbor haljine samo jedan deo priprema za matursko veče. Biti samouveren i prihvatiti svoju prirodnu lepotu je takođe ključno. Bez obzira na to koju haljinu odaberu, maturantkinje treba da budu ponosne na sebe i svoj izgled, jer je to njihov poseban dan koji će pamtiti zauvek.

Dok su neke maturantkinje inspirisane Nikol Šerzinger i njenom zanosnom pojavom na crvenom tepihu, druge će pronaći svoj stil u drugim bojama, krojevima i detaljima. Važno je da svaka maturantkinja odabere haljinu u kojoj se oseća samopouzdano i srećno, jer je to ono što će je učiniti da zasija u svom punom sjaju.