in

Srpkinje su lude za ovim MODELIMA kupaćih KOSTIMA: Ovih PET komada ne prolaze NEOPAŽENO, obožavaju ih naše PEVAČICE i influenserke

Belo, belo

Tron je ove godine zauzeo beli kupaći kostim. Bela boja i preplanuli ten idi savršeno zajedno, pa je potpuno logično da se naše žene vraćaju starom dobrom klasiku.

 

Nataša Bekvalac obožava jednostavne krojeve i najčešće bira jednobojne kostime. Beli kupaći kostim je ipak, definitivno odneo pobedu, a sigurni smo i da se savršeno kombinuje sa letnjim ogrtačima u bilo kojoj nijansi.

Retro modeli

Ove sezone su i dalje u modi modeli s retro visoko rezanim donjim delom koji vizualno izdužuje noge. Ako pričamo o gornjim delovima čini se da su postali razigraniji.Sara Jo je upravo izabrala jedan ovakav model i pokazala izvajano telo.

 

Životinjski dezen

Ovaj dezen dominira već nekoliko sezona,a li ove godine imamo sreću i da se  čuvena zebra vratila. Jednu vreme je pala u senku, a sada su ovi modeli dominantni.

 

Boje zemlje i peska

Boje koje se stapaju sa prirodom su ponovo aktuelne i to nas mnogo raduje. Neverovatno je kako mirni tonovimogu da izgledaju fenomenalno.

 

Kupaći sa neodoljivim trakicama

Aktuelni su već nekoliko sezona, a tajna njihove popularnosti krije se u tome što savršeno stoje mnogim damama. Fokus je na detaljima, pa se i nedostaci mogu lako prekriti. Iako Ana Rajković nema nedostatke, ovaj kupaći definitivno treba da bude na ovoj listi.

 

BONUS VIDEO