in

Šokirala rođenu decu: Sinovi Pamele Anderson nisu mogli da veruju na šta je spremna njihova majka, pogledajte taj potez!

Pameli Anderson (56) ne treba pomoć stilista.

U novoj naslovnoj priči za prolećno izdanje Highsnobiety-ja za 2024., glumica je otkrila zašto je potpuno u redu nemati stiliste, i šta njeni sinovi misle o toj situaciji.

„Moji momci su bili u fazonu: ,,Mama, moraš da nabaviš stiliste.” A moji agenti su rekli: ,,Moraš da nabaviš stiliste! Gde su stiliste?” Odgovorila sam: „Znam kako da obučem haljinu. Ne treba mi neko da mi zakopčava bluzu. Mogu to sama.” Bili su užasnuti“, rekla je Pamela za izdanje.

Andersonova deli sinove Brendona Tomasa Lija (27) i Dilana Džegera Lija (26) sa muzičarem iz Motli Krua Tomijem Lijem. Njih dvoje su pružili podršku svojoj mami na premijeri njenog Netfliks dokumentarca, ,,Pamela, ljubavna priča”, koji je Brandon producirao, prošlog februara.

 

 

„Znam da nisam pravila korake ka miru u svetu, ali sam imala stav“, rekla je Andersonova za Vog prošlog oktobra. „Pomislila sam: ,,Radim ovo za sve devojke tamo.’ Imala sam poćerke u prošlim vezama i moji sinovi imaju devojke. Ovo je bilo za njih.”

Andersonova je od tada postala lice šireg pokreta borbe protiv šminke. Međutim, glumica rekla za Highsnobiety da je njena odluka da se odrekne pudera i ostale šminke predstavljala lično „iskustvo isceljenja“.

 

 

Takođe je stavila veći naglasak na zdravlje svoje kože, bilo da je to prikupljanje sopstvenih sastojaka za pravljenje ulja kod kuće, ili partnerstvo sa brendovima koji dele njen stav o lepoti.

Uprkos njenom statusu slavne ličnosti tada i sada, ona i dalje želi da ljudi znaju da mogu da se poistovete, ne samo njenim izborom lepote, već i prirodnim pogledom na život.

„Nikada nisam gledala TikTok“, priznala je za Highsnobieti, dodajući, „ali sam kao i svi ostali!“

 

Bonus video: