in

Sinoć je na Nedelji mode sestra Majli Sajrus izgledala BOLESNO: Pojavila se BEZ OBRVA i u haljini koja njoj DEFINITIVNO ne pristaje

Noa Sajrus (23), mlađa sestra Majli Sajrus, izazvala je pažnju na reviji Stele Makartni na Pariskoj Nedelji mode. Njen izgled je bio neobičan, a stajling i odsustvo brushaltera su bili glavna tema. Iako je pokušala da se istakne, njen modni izbor nije se svidio svima, dok su drugi primetili “izdajnički” celulit i “isturene” bradavice.

Na modnoj reviji Stele Makartni u okviru Nedelje mode u Parizu, Noa Sajrus (23), koja očigledno nastoji da se izdigne iz senke svoje planetarno popularne sestre, Majli Sajrus (30), privukla je pažnju javnosti svojim provokativnim izgledom. Njen stajling koji je imao cilj da bude avangardan, nije ostavio pozitivan utisak na prisutne, što je potvrđeno brojnim komentarima korisnika društvenih mreža.

Čak ni neobičan “mejkap” koji je obuhvatao obrijane obrve nije uspeo da sakrije neke druge aspekte njenog izgleda koji su bili predmet kritika. Noa je bila obučena u haljinu od žerseja u boji kajsije, koja je otkrivala “izdajnički” celulit i “isturale” bradavice, zbog čega je privukla mnogo pažnje i podigla veliku prašinu u modnom svetu.

Nošenjem uske haljine od žerseja u boji kajsije sa otvorenim leđima, Noa Sajrus se suočila sa izazovom da otkrije svaki detalj svog tela, uključujući i manje nesavršenosti poput celulita na zadnjici i butinama. Međutim, to nije bio jedini “pikantan” detalj njenog izgleda. Naime, odlučila se za odvažnu opciju i pojavila se na modnom događaju bez brushaltera, što su “isturene” bradavice u potpunosti otkrile.

Bleda šminka koja je trebalo da isprati ceo “minimalističi” stajling učinila je da, po mišljenju mnogih, Noa izgleda gotovo bolesno…