in

Šakira, zašto našim ženama smeta tvoj “neglamurozan” stil u dnevnoj varijanti? Monika se pita da li ovako treba da izgleda žena koja ima 300 miliona

 

Nedavno je poznata pevačica Šakira na svom Tviter nalogu podelila fotografiju iz Barselone uz natpis “Back in Barselona”. Fotografija je prikazivala Šakiru u opuštenom izdanju. Njena kosa je bila prilično prirodna – isprana medena boja, tek površno raščešljana i neisfenirana. Na sebi je nosila šarenu košulju sa leptirima u raznim nijansama, kombinovanu sa belom suknjom iznad kolena i roze starkama.

 

 

– Veoma me uznemirava činjenica da žena sa 300 miliona ima ovakvu kosu i odevnu kombinaciju.

Međutim, svako ima pravo na svoje mišljenje i da izrazi svoje stavove na društvenim mrežama.

Monika, korisnica Tvitera iz Srbije, odlučila je da odgovori na objavu Šakire i iznese svoje mišljenje. U svom komentaru, Monika je izrazila osećaj uznemirenosti činjenicom da žena sa takvim bogatstvom kao što je Šakira ima takvu kosu i odevnu kombinaciju. Iako je komentar Monike bio kritički, važno je da se izrazi da svako ima pravo na svoje mišljenje.

Kada je reč o Šakiri, čini se da je njena opuštenost i prirodan izgled na fotografiji deo njenog autentičnog stila. Kao javna ličnost, ona često nosi glamurozne i stilizovane odevne kombinacije tokom nastupa i javnih događaja, ali je sada odlučila da pokaže svoju drugu stranu, onu koja je bliža svakodnevnom životu. Ova sloboda da bude svoja može biti inspiracija za mnoge, pokazujući da niko nije uvek savršen i da svako ima pravo da izrazi svoju autentičnost na način koji želi.

Pitamo se na kraju da li svako ima pravo na svoju individualnost il su nam svakodnevnost postali fileri na Instagramu?