in

Ova devojka na sebi nosi 280 hiljada evra: Prošetala je gradom u kombinaciji koja vredi kao luksuzni stan u Beogradu (FOTO)

Jedna mlada novinarka koja se na instagramu predstavlja kao “dvdoublevanilla“, svakog dana objavljuje videe skupih modnih kombinacija žena koje sreće na ulicama Milana, Njujorka i Pariza.

Jedan njen video zapao nam je za oko, jer je ova devojka ulicama Milana prošetala u kombinaciji od 300.000 dolara (280.000 evra).

 

 

 

Šta to ona ima na sebi što je toliko skupo.

Pa krenimo redom. Teksas jakna Laura Biagioti 1.000 dolara, tu je i marama Hermes od 300 dolara. Ono što nam je najviše zapalo za oko je prelepa hit tirkizna torbica Hermes torbica od 80.000 dolara.

Na ruci je nosila verenički prsten od 120.000 dolara, kao i još jedan dijamantski prsten od 20.000 dolara. Na ušima savršene dijamantske minđuše od 60.000 dolara.

Sve na njoj izgleda vrhunski stilizovano i na prvi pogled “skromno”, tako možda većima ljudi ne bi ni primetila da ova žena na sebi nosi tako skupe stvari. Ali u ovom slučaju važi pravilo da je manje više, bez obzira na to koliko košta.

Kako vam se sviđa ovaj autfit od 280 hiljada evra?

 

BONUS VIDEO