in

On gradom hoda bos, a ona izgleda kao pokretna lampa: Najbizarnije izdanje Kanjea Vesta i njegove žene ikad

Kanje Vest se oženio dizajnerkom njegovog brenda “Yeezi” Bjankom Censori dva meseca nakon što se zvanično razveo od Kim Kardašijan, a njih dvoje gde god da se pojave privlače ogromnu pažnju.

 

 

Tako je bilo i ovaj put kada su uslikani u Los Anđelesu, prilikom povratka iz crkve,a društvo im je pravio Kanjeov četvororgodišnji sin Psalm.

Kontraverzni reper i Bjanka za ovu priliku bili od glave do pete odeveni u crnu boju. Kanje je nosio helanke i majicu kratkih rukava na kojoj je pisalo “Polizei”, a posebnu pažnju privukla je njegova obuća, koja je više podsećala na čarape, pa je izgledalo kao da ulicom hoda bos.

 

 

Bjanka je bila obučena u crnu haljinu sa neobičnim okovratnikom, a posebavn detalj bila je najlon čarapa navučena preko njene glave.

Na nogama je nosila crne kožne čizme do kolena. Kanje je sve vreme nameštao odeću svojoj supruzi, kojoj su čak i ruke bile prekrivene crnim prozirnim materijalom.

Nova supruga kontroverznog američkog repera danas izgleda sasvim drugačije od onoga kako je izgledala pre veze s njim, a njena drastična transformacija dokazuje da je u potpunosti pod njegovim uticajem, tvrde strani stručnjaci.