in

Omiljena torba PRINCEZE Dajane je FAVORIT jeseni: Nova verzija BESTSELERA iz devedesetih košta kao TRI PROSEČNE plate u Srbiji i vredi svaku PARU

Uprkos činjenici da je ovakav model bezvremen i da nikada ne izlazi iz mode, ove sezone je definitvno jedan od najvećih trendova. 

printscreen/tod’s

 

Originalna Di Bag, koju su nosile princeza Dajana, Naomi Kembel, En Hatavej i Nikol Kidman, kao samo neke od poznatih žena, bila je i ostala zaštitni znak Tod’s brenda. Predstavljena je 1997. kao D torba, ali je promenjena u Di torbu, upravo po princezi Dajani, koja ju je među prvima nosila. Veoma brzo je postala omiljena svim ženama, ali ne zbog Lejdi Di, već zbog svoje praktičnosti.

printscreen/tod’s

 

Efektne kožne torbe, koje pored vrhunskog dizajna krasi i vrhunska tehnika izrade sada možemo da vidimo i u novom ruhu. Dostupne su četiri različite veličine: mini, mala, srednja i velika. Ono što će posebno obradovato sve trendseterke je činjenica da se ova torba sada može i personalizovati, baš kao što su za potrebe kompanije uradile Bela i Điđi Hadid.

printscreen/tod’s

 

Cene ovih torbi kreću se od 200000,00 dinara za malu torbu pa do skoro 400000,00 dinara za veliku, personalizovanu torbu.

Kako vam se dopadaju? Pišite nam u komentarima.