in

Odredite pravu veličinu brushaltera – Najžena

To je vrlo lako proveriti, a mi vam dajemo uputstva kako da izračunate koja veličina je najbolja za vas. Sve što treba da uradite jeste da obučete lagani brus bez jastučića i da uzmete krojački metar.

Istraživanja pokazuju da iznenađujuće mali broj žena nosi brushaltere odgovarajuće veličine. Uz pomoć ovoga kalkulatora proverite jeste li i vi među njima. Da biste saznali koja veličina brusa vam najviše odgovara, ne morate uopšte da izlazite iz udobnosti svje kuće.

Kako ovaj kalkulator funkcioniše?

Znate da se veličina grudnjaka ogleda u jednom slovu i broju koji stoji tik uz njega. To slovo označava dubinu korpi i može biti A, B, C, D, E, F…itd.

Obim koji se meri ispod grudi, preko leđa je osnovna veličina grudnjaka: 65, 70, 75, 80, 85 i dalje. Ako se vaša mera ne poklopi u potpunosti sa nekim od ovih brojeva, vi probajte oba (na primer i 70B i 75B) i izaberite onaj u kome se osećate komotnije.

Da biste odredile svoju veličinu korpe, pratite sledeće korake. Mernu traku postavite preko grudi i zabeležite dobijenu meru. Onu veličinu koju ste dobile maločas kada ste se merile ispod grudi oduzmite od broja koji ste dobile sada (merenjem preko grudi) i zabeležite tu vrednost.

Ta razlika je veličina (slovo) vaše korpe i to gledate po sledećem sistemu razlike: AA=10-11 cm razlike, A=12-13 cm razlike, B=14-15 cm razlike, C=16-17 cm razlike, D=18-19 cm razlike, E=20-21 cm razlike, F=22-23 cm razlike, G=24-25 cm razlike, H=26-27 cm razlike, I=28-29 cm razlike, J=30-31 cm razlike, K=32-33.

Dakle, ako ste dobile merenjem preko grudi rezultat 92, a merenjem ispod grudi 74, razlika je 18, što znači da vam je neophodna veličina 75D.


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /