in

Novi autft Tejlor Svift – Najžena

Glumica Sofi Tarner, poznata po ulozi u hit seriji ,,Igra prestola”, viđena je juče u izlasku sa poznatom pop divom Tejlor Svift. Njih dve su su se zaputile ka baru Temple  u ulici Lafajete nakon što su večerale u restoranu.

Za njihovo devojačko veče, Svift je izgledala divno u crvenoj mini haljini i velikoj teksas jakni poput kaputa, koji se posebno dopao njenim fanovima. Takođe je nosila braon čizme do kolena i nosila malu zelenu torbicu, dok je Tarnerova je nosila kratki sivi top sa širokim pantalonama. Držala je i crnu torbicu dok joj je crni džemper bio vezan oko struka.

Izlazak dolazi nakon što je Džo Džonas ranije ovog meseca podneo zahtev za razvod od Tarnerove nakon četiri godine braka. Prema dokumentima do kojih je došao magazin People, tvrdi se da je „brak između strana nepovratno raskinut“.

Džonas i Tarnerova su takođe podelili zajedničku izjavu na svojim Instagram stranicama u kojoj su insistirali da je razvod bio proizvod zajedničke odluke. „Posle četiri divne godine braka zajednički smo odlučili da sporazumno okončamo naš brak“, napisali su oni.

Sviftova je bila romantično povezana sa Džonasom 2008. godine, kada je tada 18-godišnji pevač rekao Elen Dedženeres da je Džonas raskinuo sa njom tokom telefonskog poziva od 27 sekundi.

U MySpace objavi iz 2018, Džonas se takođe osvrnuo na razlaz, objašnjavajući da on nije bio taj koji je tako naglo prekinuo njihov razgovor. Dodao je da su određeni „problemi“ doveli do „promene mišljenja“ u pogledu njihovog odnosa.

Sviftova, koja je nedavno osvojila rekordnih devet MTV muzičkih nagrada, bila je zauzeta nakon svojih pobeda. Primećena je kako uživa u večeri u Il Buco Alimentari sa glumicama Zoe Kravic i Laurom Dern u ponedeljak, dok su u subotu uveče ona i Blejk Lajvli slikane kako izlaze iz restorana Zero Bond u Njujorku.