in

Margo Robi obožava ovaj manikir: Elegantni nokti boje lavande biće vodeći hit ovog proleća

Među trendovima za predstojeću prolećnu sezonu našao se i manikir u nežnim, suptilnim i romantičnim bojama. Upravo jedna od tih boja trenutno doživljava svoj the moment sa obzirom na to da ju nose brojne poznate dame, a to je naravno boja lavande.

Lavanda kao sastavni deo manikira

Boju lavande na noktima obožavaju svi, te ne čudi što su je i brojne poznate ličnosti odobrile. U narednom periodu definitivno će dominirati svetom manikira.

 

 

Nijansa je idealna za proleće, a u skladu je sa minimalizmom koji vlada u bjuti svetu. Najbolja stvar od svega je što ovaj manikir lako možete postići kod kuće.

Kako do manikira boje lavande?

Za početak odaberite nijansu laka za nokte u boji lavande. Pre nanošenja boje sredite zanoktice, oblikujte nokte i po želji nanesite bazni lak.

 

 

 

Nakon toga se nanosi lak boje lavande u onoliko slojeva koliko smatrate da je neophodno, a ako volite novi naked nail look, jedan sloj biće dovoljan da pruži lavender sjaj. Istovremeno, imaćete osećaj da uopšte nemate lak na noktima. Na kraju nanesite završni sloj kako bi vam boja što duže trajala.

BONUS VIDEO: